InspireMD

InspireMD http://www.inspiremd.com/en/

Az InspireMD bostoni (Maryland) cég olyan technológiát alkotott, amely megoldást nyújthat az embolizációra magas kockázatú vaszkuláris beavatkozások esetében. A gyártó embóliás védelmi eszközök teljes skáláját gyártja és forgalmazza. Különleges MicroNET technológiájával a cég olyan embóliás védelmi termékeket gyárt, melyek ipari standarddá válva különleges megoldást nyújtanak a vaszkuláris beavatkozások kulcsproblémáira.

A MicroNetTM technológia

A MicroNet egy biostabil háló, melyet egyszálú, 20 μm-es polietilén-tereftalátból (PET) szőnek.

A MicroNet-et úgy tervezték, hogy befogja és lezárja a trombust és a plakkot az érfalán, megakadályozva ezzel az embolizációt.

A MicroNetTM különleges tulajdonságai:

  • A PET biostabilis szintetikus szál, melyet széleskörben használnak különböző iparágakban
  • A sztent proximális és disztális koronájához rögzítik
  • Nem változtatja meg a folyamatot, ahogy a sztenttel együtt tágul

A pórusméret jellemzően 150-180 um közé esik.

CGuard™ EPS: Tartós védelem a karotisz érszűkületben szenvedő betegek számára

The CGuard embólia megelőző rendszer egy új hálós karotisz sztent, célja a betegek biztonságának javítása a tartós embolikus védelem révén.

CGuard EPS-t úgy tervezték, hogy mind a korai, mind a késői embólia kockázatát csökkentsék.

A CGuard EPS-t úgy tervezték, hogy megakadályozzák a peri-procedurális és késői embolizációt azáltal, hogy csapdába essenek a lehetséges emboliók az artériás falon, miközben a külső nyaki artéria perfúziója fennmaradjon.

Image

MGuard Prime™ MicroNet technológiával a folyamatos embóliás védelemhez

A STEMI-betegek klinikai eredményeinek javítása

A MicroNet-el integrált MGuard Prime embolikus védelmi rendszert arra tervezték, hogy csapdába zárja és lezárja a trombusokat és a felrepedt plakkot, megakadályozza a disztális embolizációt és optimalizálja az áramlást, miközben biztosítja a kiváló eljuttatást.

Míg az MGuard Prime a szokásos STEMI terápiánál jobb teljesítményt nyújt, nem okoz változást a jelenlegi orvosgyakorlatban - ez fontos tényező ott, ahol számít az idő

Image

Terméktulajdonságok

  • MGuard Prime anyaga: Kobalt-Króm (CoCr) L605
  • MicroNet anyaga: Polyethylene Terephthalate (PET)

Az MGuard Prime EPS javasolt a 2,5–4,0 mm referenciaátmérőjű erek luminalis átmérőjének javítására, ahol az elváltozás hossza <38 mm, és embolikus védelem biztosítására azoknál a betegeknél, akik primer vagy mentő PCI-n estek át akut ST-szegmens emelkedéses miokardiális infarktus (STEMI) esetén vagy nem ST-szegmens emelkedéses akut koronária szindrómában szenvednek.