Terumo

Terumo-Europe http://www.terumo-europe.com/en-EMEA

A Terumo Europe az EMEA egészségügyi piacának alapvető szereplője kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtva. A társaság több területen is tevékenykedik:

Image
Image

Intervenciós kardiológia

A Terumo Intervencionális Rendszerek divíziója a kardiovaszkuláris ellátás globális vezetője, kismértékben invazív eszközöket biztosítva a koszorúér-betegségek kezelésére.

A Terumo filozófiája, hogy kiváló minőségű eszközöket szállítson, egyedi és innovatív technológiával. Átfogó eszközportfoliót kínálunk, amely koszorúérbetegségek diagnosztizálására és kezelésére szolgál.

Termékek: katéterek/sztentek, lezáró eszközök, vezetőszálak, képalkotás

Intervenciós onkológia

A Terumo olyan intervenciós radiológusok számára fejleszt termékeket, akik onkológiai indikációkkal rendelkező betegek kezelésére szakosodtak. A betegek számára innovatív kezelésekhez az intervenciós onkológiai termékek teljes skáláját kínáljuk Önnek, amelyek a hozzáférésre, a lokális-regionális kezelésekre és az endovaszkuláris embolizációra összpontosítanak.

Termékek: ablációs eszközök, katéterek, lezáró eszközök, coilok, vezetőszálak, mikrogyöngyök, hüvelyek

Perifériális intervenció

A minimálisan invazív diagnosztika úttörőjeként és vezetőjeként a Terumo széles körű terápiás eszközöket kínál az endovaszkuláris eljárásokhoz, lehetővé téve a perifériás artériás betegségek (PAD) kezelését.

Termékek: katéterek, lezáró eszközök, vezetőszálak, hüvelyek, sztentek

Kardiovaszkuláris sebészet

A Terumo szív- és érrendszeri részlege orvosi eszközöket biztosít a szív- és érrendszeri műtétekhez, különös tekintettel a kardiopulmonalis bypass-ra, az intraoperatív monitorozásra és a szívműtétre. Ez magában foglalja a teljes sorozat perfúziós termékeket, elektromechanikus termékeket, endoszkópos érbegyűjtő termékeket és sebészeti stabilizáló termékeket.

Termékek

Termékek:

  •  katéterek
  • lezáró eszközök
  • vezetőszálak
  • hüvelyek
  • sztentek

Injekciók

Tűk és fecskendők

Biztonsági eszközök

Infúziós terápia

Tűk és fecskendők

Biztonsági eszközök

Diabetes gyógyítása